Extra-Vert

Onderhoud & landschapszorg

Wij verbeteren open ruimtes met ecologische en duurzame oplossingen die de biodiversiteit ten goede komen. Daarnaast onderhouden wij ook tuinen.

Mens & natuur in harmonie

Om de vrije ruimte optimaal te benutten en de biodiversiteit op peil te houden, voert Extra-Vert landschapszorg uit.

Wij nemen erg uiteenlopende projecten voor onze rekening. Zo plantten wij onder meer een gemengd eikenbos aan in Ternat, creëerden we een bufferzone met 11.000 struiken in het Technologiepark in Gent en lieten we schapen grazen in de duinen in Nieuwpoort.

Ook met knuppelpaden aanleggen en kilometerslange omheiningen vervaardigen, hebben wij ervaring. Benieuwd hoe u uw steentje kan bijdragen? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

In elk seizoen
een verzorgde tuin

Naast landschapszorg is tuinonderhoud ook een van onze specialisaties. Wij komen eenmalig of periodiek langs bij particulieren en bedrijven en zorgen ervoor dat uw tuin het hele jaar door straalt. Ons team voert heel wat verschillende klussen uit, waaronder gras zaaien en maaien, onkruid wieden, struiken snoeien en bomen vellen. Met gespecialiseerde producten bestrijden wij bovendien tal van ziektes en plagen. Kiest u voor Extra-Vert, dan bent u zeker dat uw tuin in goede handen is.

Uw droomtuin laten ontwerpen?

Vraag vandaag nog uw offerte aan!