Extra-Vert

Totaalprojecten

Uw tuin laten renoveren of uw bedrijf in de kijker zetten met een groen accent? Extra-Vert vormt een ware meerwaarde voor uw buitenruimte.

Van grondwerken tot beplanting

Bent u op zoek naar een ervaren partner die u van A tot Z kan ondersteunen om uw (bedrijfs)tuin een make-over te geven? Dan zit u bij Extra-Vert goed. We leggen volledig nieuwe tuinen aan, maar renoveren ook bestaande tuinen. Daarvoor baseren we ons 100 % op uw input en bieden we u gericht en creatief advies.

Ons takkenpakket is veelomvattend. Zo voeren we voorbereidende grondwerken uit (bv. terreinen egaliseren), plaatsen we beplanting, leggen we terrassen en opritten aan en graven we zwembaden, vijvers en waterpartijen uit. Als afwerking voorzien we netjes geschoren hagen en kleurrijke bloemperken.

Renovaties & bedrijfstuinen

Bij tuinrenovaties verwerken we de bestaande beplanting (bv. bomen en struiken) in ons moderne ontwerp. Met authentieke materialen zoals arduin en rots benadrukken we de eigenheid van uw pand en geven we het extra karakter.

In bedrijfstuinen hechten we er belang aan om de open ruimte functioneel en esthetisch in te richten. Zo graven wij bijvoorbeeld vijvers uit waarbij het water kan gebruikt worden als bluswater en leggen we rietvelden aan die afvalwater biologisch zuiveren. Buxussen en rozen in de vorm van het bedrijfslogo knippen, behoort ook tot de mogelijkheden.

Uw droomtuin laten ontwerpen?

Vraag vandaag nog uw offerte aan!